Jabra Evolve 30 II MS Mono

649,00 kr 519,20 kr
I lager
SKU
5393-823-309
   

Jabra Evolve 30 II MS Mono ger dig med USB-anslutning och intuitiv kontroll på ledningen en enklare åtkomst till din kommunikation på Skype for Business, och med 3,5 mm jack kan du ansluta det till mobilen. Du får samtidigt större komfort och ett sublimt ljud för mindre pengar.

 

Jabra Evolve 30 II MS Mono är certifierat för Skype for Business och Lync

Komfort betyder allt
Jabra Evolve 30 MS Mono är skapat för att ge kunderna den bästa samtalsupplevelsen och dig den bästa komforten. Med Plug & Play sätter du det till din dator med USB, och det fungerar direkt automatisk med ditt Skype for Business. Besvara dina samtal på kontrollstationen, som också kan sätta din mikrofon på mute och justera ljudvolymen.

Med 3,5 mm jack anslutning kan du också koppla ditt Evolve headset till din smartphone eller tablet och njuta av en professionell samtalskvalitet på dina mobila enheter.

Öronkudden i konstläder ger dig maximal komfort, fokus på samtalet och överblick över din omgivning. Du kan dessutom packa ner ditt headset i den smarta väskan och ta med det hem eller på resan.

Fokus på samtalet
Med Jabra Evolve 30 MS Mono får du en professionelle standard, som ger dina kunder den bästa samtalsupplevelsen. HD Voice gör din stämma fullständigt klar, och mikrofonen med brusreducering filtrerar bort bakgrundsljud, så att du hörs tydligt. PeakStop skyddar dig mot plötsliga ljud, så att dina öron inte blir överbelastade. Hörlurarnas HiFi kvalitet ger dig det bästa ljudet i alla situationer.

Jabra Evolve 30 II MS Mono är certifierat för Skype for Business och Lync

Vad betyder Skype for Business certifierat? Läs om det här

Mer information
Headset förbindelse USB sladd

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.