Jabra Evolve 30 II MS Stereo

691,00 kr 552,80 kr
I lager
SKU
5399-823-309
   

Jabra Evolve 30 II MS Stereo ger dig med USB-anslutning och intuitiv kontroll på ledningen en enklare åtkomst till Skype for Business, och med 3,5 mm jack får du perfekt kommunikation till mobilen. Med stereo HiFi, en utmärkt mikrofon och extra komfort, är detta ett mycket prisvärt headset.

 

Jabra Evolve 30 II MS Stereo är certifierat för Skype for Business och Lync

Komfort betyder allt
Jabra Evolve 30 MS Stereo är skapat för att du och kunden får den bästa komfort och samtalsupplevelse. Med Plug & Play sätter du det till din dator med USB, och det fungerar direkt automatisk med ditt Skype for Business. Kontrollstationen på sladden gör det enkelt att besvara dina samtal, sätta mikrofonen på mute och justera ljudvolymen.

Headsettet har också en inbyggd 3,5 mm jack anslutning, som hjälper dig att smidigt koppla ditt Evolve headset till din smartphone eller tablet när du ska ringa , skypa eller streama mobilt..

Den bekväma huvudbygeln och öronkuddarna i konstläder ger dig maximal komfort och fokus på samtalet. Packa ner ditt headset i den smarta väskan och ta med det hem eller på resan.

Fokus på samtalet
Jabra Evolve 30 MS Stereo ger dina kunder en fullt professionell samtalsupplevelse. Mikrofonen med brusreducering filtrerar automatiskt bort bakgrundsljud och HD Voice gör din stämma helt klar, så att du alltid hörs tydligt. PeakStop dämpar höga ljud, så att dina öron är skyddade mot överbelastning. HiFi hörlurarna i stereo levererarljud och musik av högsta kvalitet och låter dig fokusera fullt ut på dina uppgifter genom att utestänga omvärlden.

Jabra Evolve 30 II MS Stereo är certifierat för Skype for Business och Lync

Vad betyder Skype for Business certifierat? Läs om det här

Mer information
Headset förbindelse USB sladd

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.