Fler bilder

Jabra Speak 510+ MS

1 549,00 kr ( 1 239,20 kr. Exkl. moms )

Jabra Speak 510+ MS är konferenstelefonen, du kan sätta upp överallt. Anslut den till Lync på PC eller mobil via USB och Bluetooth, och den medföljande Bluetooth donglen till PC har upp till 100 m räckvidd.

 

Jabra Speak 510 MS+ är certifierad för Skype for Business och Lync

Brand: Jabra

Availability: Slut på lager

Varunummer: 7510-309
Color:

Beskrivning

Detaljer

Håll möte var som helst och när som helst
Jabra Speak 510+ MS är konferenstelefonen till Skype for Business, som du kan sätta upp överallt. Den kan anslutas till både PC och mobil via USB och Bluetooth, och du har upp till 100 m räckvidd med den medföljande Bluetooth dongeln till PC. Du kan hålla mötet var som helst och när som helst. Du behöver bara sätta igång din 510+, och den installerar sig själv, utan att du behöver göra mer.

Det eleganta fodralet gör din konferenstelefon extra mobil genom trygg förvaring, och ordning på USB-kabel och Bluetooth dongle så att du aldrig tappar bort dem. Du kan utan problem använda Speak 510+ intensivt överallt, eftersom batteriet har ström till helt upp till 15 timmars taltid.

Mikrofonerna säkrar telefonsamtal av allra högsta HD Voice ljudkvalitet. De fångar fler detaljer i din röst än vanliga telefonmikrofoner och får dig att låta renare och klarare. Bakgrundsljud filtreras bort av bullerdämpningen, så personerna i den andra änden bara hör era röster och inte oljud från dator, tangentbord och småprat i bakgrunden. Den digitala ljudbehandlingen reducerar både eko och förvrängning och ser till att samtalet kan flyta på enkelt och smidigt utan bortfall. Speak 510+ MS är en perfekt konferenstelefon till små möten med upp till 4 personer i rummet.

Jabra Speak 510 MS+ är certifierad för Skype for Business och Lync

Vad betyder Skype for Business certifierat? Läs om det här

Leverans & Betalning

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

Betalning

Vi accepterar Visa och MasterCard

visa mastercard klarna

Du kan också betala via faktura från Klarna.