Fler bilder

Jabra Speak 810 MS

4 440,00 kr ( 3 552,00 kr. Exkl. moms )

Jabra Speak 810 MS levererar professionella telefonkonferenser, när du snabbt ska sätta upp möten på stora avstånd. Med smidig anslutning till både PC och mobil och solida mikrofoner, är det en perfekt lösning för möteslokaler med upp till 12 deltagare.

 

Jabra Speak 810 MS är certifierad för Skype for Business och Lync

Brand: Jabra

Availability: På lager

Varunummer: 7810-109
Color:

Beskrivning

Detaljer

Smidiga konferenssamtal av högsta kvalitet
Jabra Speak 810 MS ger dig telekonferenser över Skype for Business på din PC och mobil med en simpel och snabb uppsättning utan tekniska komplikationer. Den är lätt att ansluta via USB, 3,5 mm jack eller Bluetooth, och med Plug & Play och NFC är du klar till att tala på några få sekunder utan att behöva installera något först. Din Jabra konferenstelefon fungerar med detsamma.

Den optimerade ljudteknologin garanterar dig telefonkonferenser i professionell toppkvalitet. De unika ZoomTalk mikrofonerna fångar ljudet i 360° och zoomar in på den som talar. Övriga ljud i lokalen sorteras bort, och med brusreduktion blir bakgrundsbruset ytterligare reducerat till ett minimum. HD Voice kvaliteten i mikrofonerna fångar flera detaljer i rösten än vanliga telefoner, medan den digitala ljudbehandlingen ser till att minimera både eko och förvrängning på linjen. Allt detta garanterar att samtalet förs med ett rent och klart ljud, och alla kan känna sig delaktiga under samtalet. Jabra Speak 810 är perfekt för snabba och lättstartade telefonkonferenser med upp till 12 deltagare i lokalen.

Med den intuitiva konsollen på konferenstelefonen har du alltid styrningen av telefonsamtalet inom räckhåll. Besvara samtalet och lägg på, sätt mikrofonen på ljudlös eller justera ljudstyrkan med en enkelt beröring. Så slipper du att ta fram mobilen eller gå till datorn varje gång.

Jabra Speak 510 MS är certifierad för Skype for Business och Lync

Vad betyder Skype for Business certifierat? Läs om det här

Leverans & Betalning

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

Betalning

Vi accepterar Visa och MasterCard

visa mastercard klarna

Du kan också betala via faktura från Klarna.