Olympus DS-9500 System Edition

5 395,00 kr 4 316,00 kr
Ej i lager
SKU
V741011BE000

Olympus DS-9500 med WiFi gör överföring av diktat mycket enklare och mer flexibelt. Uppföljaren till den populära DS-7000 har ett nytt avancerat mikrofonsystem, som levererar hög ljudkvalitet i alla slags miljöer.

 

OBS! Denna modell levereras utan mjukvara. Köp DS-9500 med ODMS här

Intelligenta inspelningar
Olympus DS-9500 levererar med sina två mikrofoner riktiga kvalitetsinspelningar i alla typer av omgivningar. De är bättre på taligenkänning, vilket gör det mycket lättare att transkribera. Alla oljud i bakgrunden och ljud orsakade av själva hanteringen av diktafonen, sorteras aktivt bort. Inte ens ljudet av dina andetag fångas upp.

Uppföljaren till DS-7000 erbjuder tre olika inspelningsinställningar. Du är på så vis säker på att få inspelningar av professionell kvalitet, oavsett var du befinner dig. I en tyst möteslokal kan du använda den omnidirigerade mikrofonen, medan du i stimmigare omgivningar med fördel kan använda precisionsmikrofonerna, som filtrerar bort alla oljud. Om du vill spela in mötessamtal, kan du använda den tredje speciella konferensinställnigen.

Genom att spela in i MP3-format kan du enkelt och snabbt dela dina ljudfiler med andra. Du kan t ex skicka dina inspelningar direkt från diktafonen via e-mail. Om du först vill redigera i dina ljudfiler på en dator, kan du snabbt koppla in diktafonen via den medföljande dockningsstationen. DSS-formatet ger dig en rad möjligheter att t ex lägga till upplysningar och ändra i inspelningen.

WiFi ger ännu större flexibilitet när du är på språng
För att ge dig ännu större flexibilitet när du är på språng har Olympus DS9500 en inbyggd nätverksförbindelse via WiFi. Du kan skicka och dela dina inspelningar trådlöst, utan att behöva koppla din diktafon med sladd eller dockningsstation. Du kan t ex koppla den direkt till din mobiltelefon. Och du kan givetvis också spara alla dina diktat lokalt på ett 2 GB internt minneskort.

Det är enkelt att skicka vidare dina diktat till andra i organisationen. Du kan antingen använda dig av delade mappar där du lägger filerna, eller skicka dem via e-mail. Tillsammans med taligenkänning kan du slippa flera onödiga led i arbetsflödet.
När du ska skicka diktat vidare för transkription, har du en god överblick över dina inspelningars status via en tydlig LCD-färgdisplay. Små ikoner på siden av filerna visar deras status, så att du inte glömmer att få några diktat transkriberade.


Säker diktering
För att skydda dina diktat så blir alla filer krypterade under sändningen. Dessutom har diktafonen ett stöldskydd, genom möjligheten att låsa den med PIN-kod.
DS-9500 är en långsiktigt framtidssäkrad diktafon. Den har inte bara tåliga ytmaterial som skyddar mot stötar och repor, den kan också tåla desinficering med alkohol. Skjutknappen är robust byggd och erbjuder en intuitiv, snabb och precis styrning.

ODMS medföljer inte. För ännu större funktionalitet, köp DS-9500 med ODMS här

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.