Philips LFH 3510 SpeechMike Premium

4 222,00 kr 3 377,60 kr
I lager
SKU
LFH3510/00
   

Philips SpeechMike Premium LFH3510 levererar med sin ännu bättre mikrofon och större inbyggda högtalare en större precision och kvalitet, när du dikterar till din PC. Den ergonomiska designen med antimikrobiell yta och skjutknapp gör din diktering enkel och effektiv.


Levereras utan SpeechExec Pro. Köp Philips dikteringssoftware här.

Ännu högre standard för ännu bättre diktering
Philips LFH 3510 SpeechMike Premium gör din professionella diktering ännu enklare och mer effektiv med bättre ljud och större funktionalitet. Mikrofonen är omdesignad för att fånga din röst både renare och tydligare, medan det inbyggda brusfiltter tar bort störande larm och orenheter. Högtalaren på diktafonen är förbättrad, så att du nu ännu enklare kan höra på diktatet, när du ska gå igenom och redigera i det. Diktafonen sätter med sin innovativa rörelsesensor mikrofonen på mute, när du lägger ifrån dig den. På det viset slipper du oönskade inspelningar, om du blir avbruten mitt under en diktering. Du kan också ställa in den till att pausa diktatet för ännu större säkerhet och effektivitet.

Enkel betjäning på diktafon och PC
LFH 3510 integrerar sig automatiskt med SpeechExec Pro, så att du kan spela in och redigera dina diktat med diktafonen på din PC. En ergonomisk design med skjutknapp och trackball mus gör din styrning på datorn skonsam och effektiv och säkrar dig ett strömlinjeformat workflow från intalning till avskrivning. Du kan med fyra fria funktionsknappar skräddarsy din diktafon till att ge snabb åtkomst till de funktioner du använder oftare än andra. Du kan till och med använda din SpeechMike som fjärrkontroll till alla andra program på datorn med medföljande Speech Control.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.