Fler bilder

Philips LFH 3510 SpeechMike Premium

3 375,00 kr ( 2 700,00 kr. Exkl. moms )

Philips SpeechMike Premium LFH3510 levererar med sin ännu bättre mikrofon och större inbyggda högtalare en större precision och kvalitet, när du dikterar till din PC. Den ergonomiska designen med antimikrobiell yta och skjutknapp gör din diktering enkel och effektiv.


Levereras utan SpeechExec Pro. Köp Philips dikteringssoftware här.

Brand: Philips

Availability: På lager

Varunummer: LFH3510/00
Color:

Beskrivning

Detaljer

Ännu högre standard för ännu bättre diktering
Philips LFH 3510 SpeechMike Premium gör din professionella diktering ännu enklare och mer effektiv med bättre ljud och större funktionalitet. Mikrofonen är omdesignad för att fånga din röst både renare och tydligare, medan det inbyggda brusfiltter tar bort störande larm och orenheter. Högtalaren på diktafonen är förbättrad, så att du nu ännu enklare kan höra på diktatet, när du ska gå igenom och redigera i det. Diktafonen sätter med sin innovativa rörelsesensor mikrofonen på mute, när du lägger ifrån dig den. På det viset slipper du oönskade inspelningar, om du blir avbruten mitt under en diktering. Du kan också ställa in den till att pausa diktatet för ännu större säkerhet och effektivitet.

Enkel betjäning på diktafon och PC
LFH 3510 integrerar sig automatiskt med SpeechExec Pro, så att du kan spela in och redigera dina diktat med diktafonen på din PC. En ergonomisk design med skjutknapp och trackball mus gör din styrning på datorn skonsam och effektiv och säkrar dig ett strömlinjeformat workflow från intalning till avskrivning. Du kan med fyra fria funktionsknappar skräddarsy din diktafon till att ge snabb åtkomst till de funktioner du använder oftare än andra. Du kan till och med använda din SpeechMike som fjärrkontroll till alla andra program på datorn med medföljande Speech Control.

Leverans & Betalning

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

Betalning

Vi accepterar Visa och MasterCard

visa mastercard klarna

Du kan också betala via faktura från Klarna.